U2 en Snow Patrol in De Bonte Wever

ASSEN

In De Bonte Wever Assen worden zaterdag 26 mei U2 klassiekers gespeeld door The World's Greatest Tribute to U2: L.A.Vation! Met Snow Control in het voorprogramma levert dit een prachtige combinatie voor een meeslepende muzikale avond op. Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.debontewever.nl.

Zodra L.A.Vation het podium opstapt is duidelijk waarom de groep ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, dé entertainment hoofdstad van de wereld, ontleent L.A.Vation zijn naam aan het lied ‘Elevation’, de derde single van U2’s album All That You Can Leave Behind. Geen andere U2 Tribute of Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2.

Combineer een stel ervaren muzikanten met een fikse dosis podiumervaring en een gezamenlijke voorliefde voor Snow Patrol en je hebt een winnende combinatie. Alle Snow Patrol-hits gebundeld in een meeslepende show. De aanstekers de lucht in bij “Chasing Cars”, rocken op “Hands Open”, dansen op “Just Say Yes” en meezingen op “Run”. Snow Control bewijst dat wat goed is, snel komt. De band heeft al op een groot aantal bekende podia in Nederland gestaan. En het gerucht gaat dat zelfs Gary Lightbody van Snow Patrol onder de indruk is van Snow Control.

Kaarten voor U2 L.A.Vation en Snow Control zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events of telefonisch via 0592-303777. Daarnaast zijn kaarten direct af te halen bij de receptie van De Bonte Wever.