Jozefschool ontstresst op stakingsdag

HEEG - Een relax- en ontstressdag vandaag op de Jozefschool in Heeg. Zo vulde de basisschool de landelijke onderwijs stakingsdag in.

De school in Heeg besloot om niet te staken, vanwege het feit dat de CAO onderhandelingen nog in volle gang zijn. Daarnaast vraagt de school zich af of staken op dit moment een effectief middel is om ons doel van minder werkdruk en werkelijke waardering te bereiken.

De Jozefschool maakte er vandaag een schooldag van die ontspannen invulling kreeg. ,,We startten deze dag met een kringgesprek waarbij ouders/verzorgers welkom waren om aan het gesprek deel te nemen. Deze dag staat in het teken van samen zijn, elkaar helpen en samen leuke activiteiten doen waaronder een 'natuurlijke' wandeling door het Heempark met de hele school”, aldus directeur Marjan Tjerkstra

Het is op de Jozefschool al met al een dag waarbij er minder op de klok gekeken wordt en waarbij de tijd genomen wordt, zonder al te veel rekening te houden aan de strakke planning van het alledaagse rooster.