Soldaat en Van Norden bij Lewinski

SNEEK - Anne Soldaat en Yorick van Norden treden vrijdag 22 maart vanaf 20.00 uur op bij Lewinski aan de Waterhoenstraat 2 in Sneek.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee toerden zijn ze terug met een nieuwe voorstelling: 'Unsung Heroes, Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers van andere artiesten als eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal.

Anne Soldaat: ,,De unsung heroes in onze voorstelling zijn artiesten die het verdienen niet vergeten te worden zoals: John Sebastian, Sandy Denny, Syd Barrett, Carole King, Bobby Charles, Gerry Rafferty, Nicky Hopkins, John Cale en velek anderen. In veel gevallen hebben ze een tragische en/of destructieve levensloop gehad en is hun oeuvre wat in de vergetelheid geraakt. Ten onrechte, zo vinden wij. We zullen in onze voorstelling hun werk en levensverhalen ten tonele brengen.”

Daarnaast zullen Yorick en Anne een bloemlezing uit eigen werk spelen, gepaard met verhalen over de achtergrond en totstandkoming van liedjes.