Frank Boeijen in Theater Sneek

SNEEK - De klassieker Op Hoop van Zegen is dinsdag 19 maart te zien op het toneel in Theater Sneek. Verder aan de Westersingel een benefietconcert, Frank Boeijen en de muziekvoorstelling Piepschuim. Theo Maassen vrijdagavond 22 maart is uitverkocht.

‘Op Hoop van Zegen’, de oer-Hollandse musical over het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren, laat niemand onberoerd. Hun gevecht om te overleven, leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald. Indrukwekkend, aangrijpend en eerlijk: theater van nu zoals Heijermans het ooit heeft bedoeld. Dinsdag 19 maart in Theater Sneek.

Wegens succes organiseert Het Nationaal Modelspoormuseum woensdagavond opnieuw een benefiet avond in Theater Sneek met als titel “Magnificient Seven”. Een Amerikaanse avond met muziek van onder andere Frank Sinatra. Dit keer is de avond ten behoeve van Stichting Leergeld en Jarige Job Sneek. Het concert staat onder leiding van Stedelijk Muziekkorps Sneek en de presentatie ligt in handen van Peter Tuinman. Verder doen mee Folkkoor Rolling Home en de solisten Jannie Brandsma en Bob Bullee (zanger Holland’s Got Talent en The Voice Senior).

Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert Frank Boeijen, donderdag in Sneek, met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde.

Het 247ste muziekprogramma Grote Woorden van Piepschuim, zaterdag te zien in de Noorderkerkzaal Sneek, is meteen het allerbeste. Nooit eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. Nooit eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog nooit heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die iedereen moet zien. De jongens van Piepschuim combineren op een unieke manier alle theaterdisciplines tot een ongelooflijke show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. Gitaar, ukelele, harp, fluit, trompet, mooie stemmen, goede teksten, veel humor en ga zo maar door.

De tiende solovoorstelling van Theo Maassen vrijdagavond is uitverkocht.