Sneker Pypke Bal op 30 maart bij Vergonet

SNEEK Het Sneker Pypke heeft inmiddels meer dan 30 verkooppunten in Sneek en omstreken. Om dit te vieren hebben de initiatiefnemers van het speciaalbier en Rudolf en Jolanda Vergonet de handen ineen geslagen. Het eerste ‘Sneker Pypke bal’ op zaterdagavond 30 maart kan in de agenda worden genoteerd. Die avond zijn dansfans en aanhangers van speciaalbieren vanaf 21.00 uur bijzonder welkom bij Dansschool Vergonet in Sneek.

Onder het motto: ‘Genyt, op syn tyd!’ is er gelegenheid om het Sneker Pypke te komen proeven. Exclusief op deze laatste zaterdagavond van maart zullen de Blond (op de tap) en Tripel (in fles) bieren van het Sneker Pypke verkrijgbaar zijn in de dansschool aan het Veemarktplein. Het is meteen een mooie gelegenheid om de gezellige dansschool in Sneek weer eens te bezoeken of er nader kennis mee te maken. Allerlei dansstijlen komen aan bod, voor zowel de geoefende als de onervaren (stijl)danser. Een unieke kans om met begeleiding van professionals met de voetjes van de vloer te gaan in Sneek.

De mensen achter het bier út Sneek zijn er uiteraard ook en vertellen graag meer over de bieren en de het ontstaan van het ‘Sneker Pypke’. Zowel het heerlijke Blond bier als de smaakvolle Tripel vinden gretig aftrek bij de bierliefhebbers en bij veel mensen die op zoek zijn naar een origineel en lokaal geschenk.

Er is voor de bierproevers beperkt toegang tussen 21.00 en 00.00 uur. Om zeker te zijn van een plaats in de dansschool kun je je aanmelden voor 30 maart door een mail sturen naar info@bieruitsneek.nl De reguliere dansgasten hoeven zich niet aan te melden.

Meer informatie via www.bieruitsneek.nl