Neptunia haalt punten op uit Nunspeet

NUNSPEET De waterpoloheren van Neptunia’24 haalden gisteren zonder al te veel moeite de volle buit in Nunspeet. De waterpolodames bogen in Groningen het hoofd tegen Trivia (8-4).

In het gedateerde, kleine zwembad op de Veluwe kwamen de Snekers geen enkel moment in de problemen en werden de drie punten zonder al te veel kleerscheuren veilig gesteld: 7-9.

De ploeg van speler/coach Arjen van Leeningen had het beste van het spel, combineerde er lustig op los maar liet het scoren vaak na. Menig bal belandde op lat, paal of doelman. Toen Neptunia een voorsprong van vier doelpunten had bereikt ging het gas er af. Nunspeet mocht nog tweemaal scoren maar de strijd was al lang en breed beslecht.

Komende zaterdag speelt Neptunia weer thuis. Tegenstander is VKC uit Tubbergen en de aanvang is om 18:45. De dames ontvangen om 19.45 uur in eigen bad tegen Losser. 

Doelpunten Neptunia’24: Dennis van der Veldt en Sander van der Molen (beiden 3x), Wessel Westra (2x), Rick Lunter (1x). Doelpunten dames: Bernice Dijkhuis, Simone van der Zwan, Gabrielle Weiler en Celeste Brouwer (allen 1x).