Karateka’s op winst in Berkel en Rodenrijs

BERKEL EN RODENRIJS - Kelly Wijna was een van de vertegenwoordigers van “Kyokushin Karate IJlst” die een prijs wist te pakken in het internationale championship georganiseerd door Sportclub Sushio in Berkel en Rodenrijs.

Kelly Wijna, wist in Zuid-Holland met haar 3 partijen, die alle drie op voorhand door matchmaking ingedeeld waren, de meest prijzen weten te bemachtigen. Haar eerste partij bijvoorbeeld wist zij, door goed druk te zetten met haar stoten en schoppen met overtuiging te winnen.

Twan Gerritsma zijn partij liet even op zich wachten, maar bij aanvang werd gelijk duidelijk dat hij de overhand had. Hij begon zijn partij gelijk snel en enthousiast, door goed geplaatste schoppen en stoten uit te delen, werd de partij op punten (Waza-ari), binnen gehaald.

Ook Ernst Weistra gaf zijn tegenstander vanaf de start weinig kans om in het ritme te komen en besliste door meerdere stoten naar het lever zijn tegenstander tot opgave en won de partij met Ippon.

Jimmy Visser besliste zijn partij redelijk snel in zijn vorodeel met een punt naar het hoofd, maar moest nog wel volgehouden worden tot de tijd om was.

Renzo Visser, Irene Rosier en Tim van der Hout verloren.