Inschrijving Ondernemersprijs SWF gestart

HEEG - De inschrijving voor de Ondernemersprijs van de gemeente Súdwest-Fryslân is gisteravond in Heeg open gesteld.

Súdwest-Fryslân heeft de ‘Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân’ in het leven geroepen om ondernemers te stimuleren bij te dragen aan een duurzame samenleving, waarin iedereen meedoet. De inschrijving is gisteravond gestart tijdens een themabijeenkomst over ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ bij transportbedrijf Veenstra Fritom in Heeg.

Bedrijven die bewust bezig zijn met de impact van hun activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering, kunnen voor de prijs worden voorgedragen. De inschrijving loopt tot 1 september. Uit de inzendingen kiest een jury drie genomineerden die op 10 oktober - Dag van de Duurzaamheid – worden bekendgemaakt. De winnaar wordt gekozen tijdens een thema-avond op 15 november – Dag van de Ondernemer – door alle aanwezige ondernemers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ondernemen met oog voor mens en milieu. ,,Er zijn ondernemers die dit al jaren doen en een voorbeeld zijn voor anderen”, zegt wethouder Maarten Offinga van economische zaken. ,,Voor deze koplopers hebben we alle waardering. Met deze ondernemersprijs willen we hen publiekelijk belonen.”

Bent of kent u een ondernemer die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft? Dan kunt u uzelf of die ander nomineren voor de verkiezing Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2019. Inschrijven kan via een formulier op de website www.sudwestfryslan.nl/ondernemersprijs-2019/.