Grote rommelmarkt Middelzeelaan

SNEEK - Ten bate van het jongerenwerk van de kerk is zaterdag 2 maart een grote rommelmarkt aan de Middelzeelaan 1 in Sneek, pal tegenover de Albert Heijn.

Naast mooie spullen, zijn er ook boeken, speelgoed, kleding, schminken, springkussen en draaiend rad. De rommelmarkt is van 9.00 uur tot 13.00 uur. De opbrengst is voor het jongerenwerk van verschillende kerken. 27 jongeren vanuit verschillende kerken uit Bolsward en Sneek gaan in de meivakantie een diaconaal project doen in Athene onder straatkinderen en daklozen. Met deze actie hopen ze een deel van de kosten te kunnen bekostigen.

Degene die goede spullen beschikbaar heeft vor de rommelmarkt kan dit op maandag 25 februari tussen 19.00 en 21.00 uur of op vrijdag 1 maart tussen 19.00 en 21.00 uur brengen bij De Bron, Middelzeelaan 1 Sneek. Lukt het niet om de spullen te brengen, dan kunnen we deze ook bij u ophalen. U kunt hiervoor contact opnemen met Tjebbe de Jong 06 10026773. Bij voorkeur geen grote voorwerpen zoals meubels en banken.