Flashmob BSO-kinderen op Schaapmarktplein

SNEEK - Winkelend publiek werd gistermiddag in het centrum van Sneek verrast dor een flashmob van kinderen van de BSO Kinderwoud Kinderopvang.

De kinderen die de opvang van Kinderwoud Kinderopvang bezoeken werken sinds enkele weken aan het thema Daar zit muziek in! Een veelzijdig thema over muziek in al haar vormen. Klassiek, modern, hiphop… Muziek maken, luisteren, dansen en bewegen op muziek. Allemaal leuk, leerzaam en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Want muziek is contact maken, ontdekken, beleven en ontwikkelen.

Ook de voorjaarvakantie zit vol met muziekactiviteiten; zo hebben de kinderen op de BSO in deze laatste themaweek onder begeleiding van een echter rapper een heuse Kinderwoud-rap gemaakt. Daarnaast hebben ze gedanst met vlaggen, zijn er pianosandwiches gemaakt en gegeten, is de Music Maestro Quiz gespeeld en ze waagden zich gisteren op het Schaapmarktplein aan een Flashmob. ’s Ochtends hebben de kinderen geoefend en ’s middags werd in het centrum van Sneek gedanst. Een paar kinderen begonnen en langzaam werden dat er steeds meer.

In april gaat Kinderwoud Kinderopvang aan de slag met het thema Fit & Fun.