Jeugdhof Oeletoeters organiseert kindercarnaval

SNEEK - Het jeugdhof van carnavalsvereniging de Oeletoeters nodigt alle kinderen uit Sneek en omstreken van harte uit voor ‘Het grote Carnavals Kinderfeest’. De feestelijke middag onder leiding van jeugdprinses Tamar de Eerste en haar gevolg is op 23 februari vanaf 14.00 uur

De Coolkids Party is aanwezig om er het meest waanzinnige disco meezing- en dansfeest van te maken. DJ Baggel zorgt voor feestelijke carnavalsmuziek tijdens de polonaise. Clown Sander en Charlie mogen natuurlijk niet ontbreken.

Er is een prijs voor degene met de mooiste carnavalsoutfit. De toegang is gratis. De middag wordt gehouden in verenigingsgebouw Het Convenant aan de Oude Dijk 15, tegenover het tankstation van Firezone aan de Worp Tjaardastraat.

Het jeugdhof organiseert allerlei leuke activiteiten zoals een Sinterklaasfeest, een feestelijke kindermiddag en Paaseieren zoeken in het Wilhelminapark. Ook bezoekt de Jeugdprins of Prinses scholen om het feest met met zoveel mogelijk kinderen te delen. Samen plezier maken is dan ook het motto van het Jeugdhof van de Oeletoeters.

Voor meer informatie en aanmeldingen stuur een mailtje naar: info@jeugdhofoeletoeters.nl met je naam, adres en telefoonnummer.