’Nynke helpt’ op de weg zichtbaar

SNEEK ’Nynke helpt’, het bedrijf van Nynke van der Meer is vanaf begin dit jaar zichtbaar op de weg dankzij een bestickerde Peugeot 108.

Nynke dan der Meer startte in 2015 met ’Nynke helpt’ met als doel mensen met geestelijke of lichamelijke beperking te ondersteunen bij dingen die zelfstandig niet of niet meer lukken. Dit kunnen zijn huishoudelijke werkzaamheden maar ook samen boodschappen doen, papieren invullen of gewoon er samen op uit.

,,Belangrijk vindt ik het samen doen want samen sta je sterker vandaar het 2 keer 2 teken op mijn site en auto”, aldus de onderneemster die sinds 2016 een contract heeft met de gemeente Súdwest-Fryslân. Dat betekent dat mensen die in aanmerking komen voor huishoudelijke ondersteuning of individuele begeleiding haar via de WMO kunnen benaderen.

,,Omdat ik alleen ben is de hulp die ik bied kleinschalig en persoonlijk en daar ligt mijn kracht. Ik kom niet namens een grote organisatie”, aldus Nynke. Meer info is te vinden op de website www.nynkehelpt.nl. of telefonisch via 06 82 66 37 34.