Cabaret en Jeans in Theater Sneek

SNEEK - Sara Kroos komt dinsdag 19 februari naar Sneek met de reprise van haar show Zonder verdoving. Verder in Theater Sneek Woezel & Pip, Mens 2 Producties en Jeans. De voorstelling van Rundfunk zaterdag 23 februari is uitverkocht.

In 'Zonder verdoving' vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Sara is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Deze familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar is donderdag 21 februari om 16.00 uut te zien in Sneek.

Mens 2 Producties is zaterdag 23 februari in de Noorderkerkzaal met Love alone is not enough. Natuurlijk hou je van elkaar en wil je het beste van je relatie maken. Je probeert elkaar tegemoet te komen zonder dat je jezelf verliest. Maar soms is het gewoon niet echt makkelijk. Want hoe je je best ook doet, je ‘verstaat’ elkaar soms niet goed. En je kunt er maar niet je vinger achter krijgen waar dat aan ligt.

Relatietherapeut Jeroen Stek kan je het antwoord geven. Samen met acteur Ton Kemp heeft hij de voorstelling ‘Love Alone Is Not Enough’ gemaakt, waarin hij de werking van je relatie uiteenzet. Met humor, met passie en een jarenlange ervaring als relatietherapeut. Spannend, hilarisch en confronterend, dat is ‘Love Alone Is Not Enough’.

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) maakte vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontvangt hun eerste voorstelling een vloedgolf aan lovende recensies en ontstond er een ware run op de kaarten. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met Wachstumsschmerzen. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

Met ‘Blame It On The Boogie’, komt Jeans met een geheel nieuwe productie; begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud. Ga zondagmiddag 24 februari 14.30 uuur mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits zowel die van vandaag de dag als uit de jaren 90 terug tot aan de jaren 50.