Grootste krant noemt Lytse Marren prachtige fietsroute

SNEEK -  De Telegraaf geeft in een artikel van 'de Reiskrant' 8 prachtige fietsroute's door Nederland waaronder de 'Lytse Marren Fietstocht'.

De Lytse Marren fietstocht was volgens het tijdschrift 'Mijn Friesland', reeds de mooiste fietstocht van Friesland. ,,Wij zijn blij dat 'De Reiskrant' van de Telegraaf nu ook verwijst naar onze fietstocht als één van de prachtige fietsroute's door Nederland. De Lytse Marren Fietstocht (45 km) wordt door 'De Reiskrant' genoemd als (korter) alternatief voor de fietselfstedenfietstocht (235 km)", aldus Harold Visser van Fryslân-Súdwest.
,,Wij vragen ons af waarom 'De Reiskrant' onze ontwikkelde 'Helftstedentocht' niet als alternatief heeft aangegeven voor de fietselfstedentocht", aldus Visser, ,,maar desalniettemin zijn wij toch heel blij met dit landelijke resultaat. Wij kwamen er achter dat in Google Analytics de teller van het aantal hits maar bleef oplopen. In een paar uur tijd hadden we tweeduizend hits via 'De Reiskrant'. Eerst dachten wij dat er een foutje in het spel was maar wij weten inmiddels beter."