Van der Weij en Korobanjko in Breahûs

BALK - Het duo Van der Weij & Korobanjko treedt zondag 1 juni om 16.00 uur op in It Breahûs aan de Van Swinderenstraat 6 in Balk.

De muzikale hereniging van saxofonist Christiaan van der Weij, afkomstig uit Elahuizen en pianiste Natalja Korobanjko, afkomstig uit Moskou heeft geleid tot de oprichting van Duo van der Weij & Korobanjko. Ze zijn meervoudig prijswinnaars van gerenommeerde concoursen en hebben talrijke concerten gegeven in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast hebben ze  deelgenomen aan festivals, radio- en tv-opnames.
Hun optredens zijn spannend en tegelijkertijd toegankelijk, doordat ze breken met het vaste patroon van het ‘klassieke concert’ en de interactie met hun publiek opzoeken. Hierbij nemen zij de luisteraar niet alleen mee in hun frisse kijk op kamermuziek, maar trakteren ze het publiek ook op de nodige solowerken. Een gepassioneerd en energiek duo dat je niet onberoerd laat!
Zij zullen in Balk een programma ten gehore brengen dat de veelzeggende titel heeft ‘Song without Words’. Dit programma bevat liederen van onder andere Grieg, Rachmaninov en Mendelssohn.
Het concert is gratis. Er is wel een collecte bij de uitgang.