Finale Beachrockers in Sneek

SNEEK - Morgen is de finale van de Beachrockers DJ Contest in Cafe Mootz in Sneek.

Afgelopen jaren heeft de DJ Contest diverse namen grootgebracht, zoals onder andere Dirrty Berry, The Essentials & Robin Roij. Ruim 125 DJs hebben zich aangemeld om mee te doen met de DJ Contest. Na een selectieronde en voorrondes langs de leukste clubs in Noord-Nederland zijn er uiteindelijk nog 4 deelnemers over: DJ Slickk uit Sint Nicolaasga, Nique uit Drachten, Youri Boyenga uit Groningen & Funkbuster uit Leeuwarden.

De jury van de Beachrockers DJ Contest, Gerrit Kooystra (Praia del Sol) & Berry van der Mark (Dirrty Berry) waren erg te spreken over het niveau van de deelnemers. De verwachting is dan ook dat het een zeer spannende finale gaat worden. De winnaar van de contest mag een set draaien op de mainstage van Beachrockers Festival.

Naast de DJ Contest zullen ook Kenneth G, Jurab & Praia del Sol gaan optreden. Kenneth G is al jaren een graag geziene gast op de Nederlandse festivals, maar ook daarbuiten maakt hij momenteel furore. Zo tourde hij onlangs nog met Quintino door Amerika.