Spaaractie AH voor kaartje Aqua Zoo

SNEEK - 23 Albert Heijn winkels in Friesland starten maandag 7 juli een bijzondere spaaractie. Klanten kunnen gemakkelijk en snel sparen voor een Aqua Zoo Friesland entreekaartje. ,,Zo kunnen onze klanten straks genieten van een leuk bezoek aan Aqua Zoo Friesland”, aldus supermarktmanager Edwin van der Deen.

Klanten kunnen eenvoudig meedoen met deze spaaractie. Ze krijgen bij iedere 15 euro aan boodschappen een gratis zegel die op een speciale spaarkaart moet worden geplakt. Met 10 zegels is de kaart vol. Klanten kunnen de volle spaarkaarten tot en met zondag 17 augustus 2014 inwisselen bij de deelnemende supermarkten. De spaaractie loopt tot en met zondag 10 augustus. Meer voorwaarden en de deelnemende winkels zijn te vinden op www.ah-aquazoo.nl Ook zijn we te volgend op sociale media: Twitter: @AH_Aquazoo Facebook: Albert Heijn Aqua Zoo Actie.

Van der Deen: ,,Dit jaar hebben we in samenwerking met Aqua Zoo Friesland een speurtocht ontworpen waarbij kinderen informatie verzamelen over de dieren die te zien zijn in het park. In de winkel hangen informatiekaartjes bij verschillende producten die gerelateerd zijn aan het dierenrijk. Wanneer alle info verkregen is kunnen de kinderen antwoord geven op de vragen. Ook tijdens het bezoek aan het park worden kinderen getrakteerd op een speurtocht door het park."

 Voor de jongste kinderen is er een kleurplaatwedstrijd. Per deelnemende winkel wordt er één winnaar gekozen die een middag mee mag lopen als dierenverzorger. Een unieke belevenis voor onze jongste klanten. In de herfstvakantie mag de gelukkige prijswinnaar aan het ‘werk’.

Net als vorig jaar mogen 15 kinderen hun verjaardagsfeestje samen met 10 vriendjes vieren in Aqua Zoo Friesland. Deze samenwerking tussen Albert Heijn, Aqua Zoo Friesland en Stichting Jarige Job was vorig jaar een groot succes en wordt daarom herhaald. ,,De reacties van de kinderen en hun ouders, waren overweldigend. Fantastisch dat wij deze kinderen de verjaardag van hun leven kunnen geven”, aldus Maaike Veldman van Aqua Zoo Friesland.