Lezing Boele Ytsma in Oosterkerk

Sneek - Boele Ytsma geeft maandag 20.00 uur in de Oosterkerk in Sneek een inspirerende en confronterende lezing in het kader van de Commissie Vorming en Toerusting van de Protestantse Gemeente in Sneek over de dagelijkse voedselkeuzes die we maken.

Hij deelt zijn eigen zoektocht, vertelt je de laatste wetenschappelijke inzichten en neemt je mee op een verrassende tocht door de bijbel. Het Koninkrijk van God blijkt ook te gaan over jouw winkelwagentje en wat jij drie keer per dag in je mond stopt.

Boele Ytsma pleit voor een plantaardige lifestyle. Deze manier van eten is de beste weg naar optimale gezondheid en overvloedige energie. Maar het is ook een manier van leven die een substantiële oplossing biedt voor een aantal grote problemen van deze tijd: honger, klimaatverandering, uitbuiting en dierenleed. Boele zal laten zien hoe leuk, overvloedig en smakelijk deze radicale lifestyle kan zijn.

Boele Ytsma (1968) is ondernemer, schrijver en theoloog. Met zijn bedrijf DePlanteneter.nl wil hij iedereen inspireren tot een plantaardige levensstijl. Vorig jaar verscheen zijn nieuwste boek: ‘Ik ben een planteneter. Net als jij’.