Hamilton Bright genomineerd High Growth Awards

Sneek - SNEEK - Hamilton Bright is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de High Growth Awards, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio.

Op 19 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland te Utrecht. Vorig jaar werd Hamilton Bright tijdens deze uitreiking verkozen tot beste groei-onderneming in Noord Nederland. De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Het winnen van de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties. De organisatie is in handen van initiatiefnemer Port4Growth in samenwerking met haar partners Grant Thornton en de Rabobank.

Het unieke aan deze verkiezing is dat er niet alleen gekeken wordt naar kwantitatieve groei, maar ook naar de kwaliteit van de groei. Beoordelingscriteria zijn onder andere het toekomstperspectief, de financiële gezondheid en de voorbeeldfunctie die het bedrijf heeft.