Habon en Elvera brengen Buur in Valentijnsfeer

SNEEK - Het interieur van Buur is helemaal klaar voor Valentijn dankzij de creatieve Habon en Elvera van zorg- en leerbedrijf EspecialCare.

Hun wens om interieur-styling voor een restaurant te doen kwam uit na ene gesprek met eigenaresse Hannah van Buur. De twee stylistes maakten de afgelopen Sneekweek kennis met het super hip en trendy Buur. ,,Helemaal onze smaak”, aldus de dames.

Dat ze met het oog op Valentijn mochten stylen bij Buur aan de 1ste Oosterkade in Sneek vonden ze helemaal te gek. Het tweetal is al helemaal enthousiast en zit boordevol ideeën. Aan de bar bij Buur worden alweer nieuwe plannen gesmeed, voor het volgende thema.

EspecialCare is een zorg en leerbedrijf voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en/of achterstand tot de arbeidsmarkt. Eén van de speerpunten van EspecialCare is onder andere: sterk(er) staan in de maatschappij en het bevorderen van de zelfredzaamheid. Door dit soort samenwerkingen vergroten deze dames hun sociale en arbeidsvaardigheden. Dit is ook heel goed voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde, net als ieder ander horen ze er ook bij. Een mooie manier om verbinding te maken naar de maatschappij en stukje dichter bij de arbeidsmarkt te staan.