Present zoekt extra handen

SNEEK - Vrijwilligersorganisatie Present Súdwest-Fryslân groeit en is naarstig op zoek naar extra handen.

Present Súdwest-Fryslân vergelijkt zichzelf met een schip met volle zeilen. Dat vraagt om een sterke bemanning. De groei van de laatste jaren brengt meer werk met zich mee voor de organisatie. Behalve de coördinator, die op basis van een part time contract het dagelijkse werk doet, bestaat de rest van de organisatie uit vrijwilligers. Om de organisatie te continueren en verder te ontwikkelen zijn nieuwe bestuursleden nodig.

,,We zoeken mensen met (onder andere) kwaliteiten op het gebied van leiding geven, communicatie, commercie en fondsenwerving. Vanzelfsprekend zijn begrip voor het werken met vrijwilligers en belangstelling voor de ontwikkelingen in het welzijnswerk voorwaarden”, laat voorzitter Leonard Roelofsen van Present weten.

Present geeft sinds 2009 aandacht aan mensen binnen de grenzen van Súdwest-Fryslân die in de knel zitten. Per jaar voert de stichting circa 65 projecten uit waarmee zo’n 850 vrijwilligers aan het werk zijn die met elkaar ongeveer 2500 uren vrijwilligerswerk doen. Daarmee worden jaarlijks bijna 600 mensen geholpen.

In een opproep zegt Present: heeft u affiniteit met het werk van onze stichting en spreekt het profiel u aan? Wilt u een tijdje uw kwaliteiten beschikbaar stellen en lijkt het u leuk om ons team te komen versterken? Of kent u iemand in uw omgeving die voor zo’n functie geknipt zou zijn? Laat het ons weten, we gaan graag met u in gesprek. En helemaal in de stijl van Present zijn we ook blij met een beperkte periode.

Present is te bereiken via voorzitter@presentsudwestfryslan.nl of via het algemene nummer: 06-49632059 Op onze website is meer informatie over Present te vinden: www.presentsudwestfryslan.nl