Goss en Kinsella bij Podium Gorter

BALK - De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brengen hun eerste officiële duoalbum "Oh The Starlings" uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour. Hun laatste optreden van deze tour is zondag 3 februari vanaf 15.30 uur bij Podium Gorter te Balk.

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium hebben ze hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken.

Time Out magazine schreef: ‘Individually they are both talented singers but when they sing together, the audience are enchanted…. The harmonies, the chemistry…. Simply mesmerising'

Deze live shows inspireerde hen tot dit nieuwe duo album 'Oh, the Starlings’. De release van dit album valt samen met de tour in Nederland in januari/februari 2019. Kieran Goss en Annie Kinsella zullen dan onder andere terugkeren naar Nederland als onderdeel van een uitgebreide Europese tour.

Met liedjes, verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze de luisteraar naar een andere wereld, dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen.