Oeletoeters zoekt deelnemers carnavalsoptocht

SNEEK - Carnavalsvereniging De Oeletoeters doet zijn best om dit jaar op 2 maart weer een mooie carnavalsoptocht op poten te zetten door het centrum van Sneek., de 43e in successie.

De vereniging wordt evenwel geconfronteerd met teruglopende belangstelling voor de jaarlijks drukbezochte optocht. De Oeletoeters doen achter de schermen hun best om de lange traditie van de optocht in stand te houden.

De carnavalsvierders proberen individuele deelnemers, groepen, verenigingen, scholen, orkesten of bedrijven te enthousiasmeren om mee te doen aan de vrolijke optocht. Belangstellenden worden verzocht zich te melden bij secretariaat@oeletoeters.nl.

Daarnaast heeft de carnavalsvereniging een probleem betreffende de stalling van het confettikanon en de beide praalwagens van de hofhouding.

Voorzitter Gert Mengerink van de Oeletoeters: ,,De huidige stalling wordt verbouwd tot kweekkas. Daar kunnen we helaas niet meer terecht. We zijn zelf al heel lang actief op zoek, zonder resultaat helaas.”

Mengerink maakt van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen of er iemand in de buurt van Sneek circa 50 vierkante meter stalling beschikbaar heeft. Reacties graag naar: secretariaat@oeletoeters.nl of bel met Gert Mengerink: 06-23286199