Open dag Friese Poort in Sneek

SNEEK - De Friese Poort in Sneek houdt op 26 januari van 9.30 uur tot 13.00 uur een Open dag.

Ook de andere vestigingen van de opleiding in Friesland, de Noordoostpolder en op Urk zetten de 26ste en de dag daarvoor de deuren open.

ROC Friese Poort helpt graag bij het maken van de juiste studiekeuze want het kiezen van een mbo-opleiding kan best lastig zijn.. Tijdens de Open Dagen zijn alle faciliteiten binnen de school te bezoeken. Docenten en studenten vertellen over de opleidingen. Daarnaast laten studenten diverse projecten zien.

Jongeren die nog geen idee hebben welke vervolgopleiding ze gaan kiezen, kunnen gratis een interessetest doen en/of in gesprek met één van onze decanen. Ook hebben we een breed aanbod opleidingen voor volwassenen. De opleidingsadviseurs van ROC Friese Poort bedrijfsopleidingen staan klaar om meer informatie te geven over het opleidingsaanbod voor volwassenen.

De Friese Poort is altijd op zoek naar mensen die passie hebben voor hun vak en het leuk vinden om die kennis te delen. Voor mensen die overwegen om een nieuwe carrière te starten in het onderwijs is er op vrijdag 25 januari van 19.00 tot 19.45 uur een informatiemoment op onze locatie Wilaarderburen 1 in Leeuwarden. Er wordt informatie gegeven over werken bij ROC Friese Poort, werken in het onderwijs en mogelijkheden om docent te worden.

Dat ROC Friese Poort op de goede weg is bewijst de pas uitgebrachte keuzegids mbo 2019. Volgens deze keuzegids is ROC Friese Poort het beste ROC van Friesland en Flevoland. Landelijk staat ROC Friese Poort in de top vijf.

Zes opleidingen hebben het predicaat “Topopleiding 2019” in de keuzegids gekregen. Het gaat om de opleidingen medewerker secretariaat en receptie, management assistant en medewerker (financiële) administratie in het vakgebied Economie en Ondernemen. Bij het vakgebied Veiligheidsberoepen gaat het om de opleidingen Aankomend medewerker grondoptreden, Aankomend onderofficier grondoptreden en Handhaver Toezicht en Veiligheid.