RAERD - Houthandel R. de Jong VOF uit Raerd mag zich sinds kort met gepaste trots dé groothandelaar voor Ecopower-pellets in Friesland noemen.

Roelof en Anja de Jong leiden de verdeling en bevoorrading van de uit België afkomstige houtpallets van uitstekende kwaliteit in deze regio in goede banen. Ze werken sinds twee jaar samen met Ecopower. ,,Dat we ons nu de groothandelaar van Friesland mogen noemen beschouwen we als kroontje op ons werk,” zegt Anja de Jong.

Houthandel R. de Jong kiest voor Groene Warmte met 100 procent duurzame, kwaliteit houtpellets voor een hoog rendement en schone verbranding. ,,En kwaliteit wint het gewoon”, weten de ondernemers uit Raerd die hun omzet flink zagen stijgen.

De pelletkachel geeft de mogelijkheid om op een milieuvriendelijke manier te stoken. ,,Maar wel door gebruik te maken van goede pellets. Er wordt ook veel rommel aangeboden. Bijvoorbeeld pellethout uit Oekraïne schijnt funest te zijn voor veel pelletkachels, zo krijgen wij geregeld te horen van houtkachelspecialisten”, volgens Anja de Jong.