Overname tankstation Hommerts

Hommerts - TanQyou, een nieuwe tankstation formule uit Friesland, heeft het tankstation aan de Jeltewei 7 in Hommerts overgenomen. Sinds 17 december is het station officieel in bezit zijn van de nieuwe tankstation formule.

TanQyou is een nieuwe tankstation formule, dat 3 jaar geleden is opgericht in de Friese stad Franeker. De onbemande tankstation formule onderscheidt zich niet alleen door een voordelige prijs maar ook door de digitale middelen welke ze beschikbaar stellen voor iedere klant. Geïntegreerd in elke pomp bevindt zich een touchscreen. Via dit scherm, de website of app kan een klant zich aanmelden voor het My TanQyou account.

Is dit eenmaal gedaan, dan verandert de tankervaring compleet. Zo wordt de klant bij ieder bezoek herkend en begroet bij de voornaam, worden al zijn transacties automatisch opgeslagen in een eigen online-brandstofadministratie en telt iedere liter automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.

In de korte tijd dat het Friese bedrijf bestaat, hebben ze achttien tankstations overgenomen. Het station aan de Jeltewei opereerde de afgelopen jaren onder de Esso-formule. Met deze overname zal een aantal dingen veranderen. Recentelijk is het station een metamorfose ondergaan om hem voor de jaarwisseling nog een TanQyou uiterlijk te geven. Begin 2019 zal TanQyou haar slimme pompen en kentekenherkenning installeren, waardoor iedere klant gebruik kan maken van de eerdergenoemde digitale acties en hulpmiddelen.