Talent gezocht voor kindermusical

SNEEK - Voor de kindermusical “Fortissimo en het magische avontuur” is de stichting Narrante Concerten op zoek naar 40 talentvolle kinderen die kunnen zingen, dansen en een beetje acteren.

Narrante Concerten organiseert een speciale kindermusical voor kinderen uit de gemeente Súdwest-Fryslân met de bedoeling om voort te borduren op het bij LF 2018 opgeroepen enthousiasme voor cultuur.

Narrante zoekt kinderen uit groep 6, 7 of 8 van de basisschool. De audities zijn op zaterdag 5 januari van 10.00 tot 12.00 uur (ronde 1) en 12 januari van 14.30 uur tot 16.30 uur (ronde 2) in ”De Mande” in Nijland. De kosten om mee te doen aan de voorstelling zijn 40 euro per persoon.

Daarna wordt in de periode van 11 januari tot eind april wekelijks op vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur gerepeteerd in Nijland onder leiding van zangcoach Joke Krist, dansdocent Manon van der Meer en regisseur Wendy Postma.

Opgeven voor de auditie kan via de mail: wendypostma@ziggo.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, leeftijd en woonplaats.