ONS verkoopt huid duur tegen Cambuur

Sneek - ONS Boso Sneek heeft gisteravond op het Zuidersportpak de huid duur verkocht in het met 3-4 verloren oefenduel SC Cambuur.

De Sneker topklasser had in het eerste uur het betere van het spel. Na een goede actie op links van de hardwerkende Curty Gonzales wist Harvey de Boer de 0-1 achter doelman Harm Zeinstra te werken. Twee minuten later was het al weer 1-1 door een goal van Rai Vloet. ONS combineerde er op los en was de ploeg van trainer Marcel Keizer de baas. De 2-1 van Jacob Noordmans was dan ook verdiend. Weer wist Cambuur, spelend met veel reservespelers, snel de gelijkmaker te maken. Kevin van Veen wist simpel binnen te tikken na een goede actie van Jerge Hoefdraad.

Diezelfde Hoefdraad wist met een solo en een geweldige stift doelman Eelke Kooistra te verschalken voor 2-3. Mikhail Rosheuvel maakte daarna de 2-4 waarna het slotakkoord voor Ale de Boer was 3-4.

Dit weekend komt ONS in actie in de beker. Op het Zuidersportpark ontvangt het dan ON Groningen. Bij winst mag de ploeg van trainer Richard Karrenbelt volgend jaar opnieuw deelnemen in de KNVB Beker.