Zege glipt ONS op valreep door de vingers

RIJNSBURG - ONS Boso Sneek leek vanmiddag lange tijd met drie punten te vertrekken uit Rijnsburg. Helaas voor de oranjehemden kwam Rijnsburgse Boys op de valreep langszij: 2-2.

ONS Boso Sneek kwam tot twee keer toe op voorsprong maar moest uiteindelijk tevreden zijn met een puntje. Na een paar speldeprikken  van Rijnsburgse Boys kwamen de Snekers aan de leiding toen Rein Werumeus Buning die in de 17e minuut vanuit een hoekschop raak knikte.

Vijf minuten na de pauze maakte Rachid El Yaakoubi gelijk. ONS kwam negen minuten later opnieuw aan de leiding. Ale de Boer raakte de bal half maar via de kluts huppelde het leer alsnog tegen de touwen. Het mazzeltje leek lange tijd drie punten op te leveren tot Jorn van Lunteren in de 89ste minuut de 2-2 maakte. Topscorer Yume Ramos van ONS maakte in de tweede helft zijn rentree na een blessure.

ONS staat na 4 duels met 5 punten in de brede middenmootgroep van de derde divisie met een punt minder dan Harkemase Boys. Dat ging na de eerste nederlaag vorige week in Sneek opnieuw onderuit. Nu bleef het op eigen veld met lege handen achter na een bezoekje van FC Lisse (1-5).