Optreden tribute band Pearl Jamming in Bakhuizen

BAKHUIZEN - Pearl Jamming treedt zaterdag 1 oktober om 21.00 uur op in ‘t Swalkershûs in Bakhuizen. Deze band is verkozen tot de beste Pearl Jam tribute band van Europa.

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt een Pearl Jamming energieke liveshows. Pearl Jamming is een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman.

De band heeft talloze uren gespendeerd aan het bestuderen van albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het laatste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van de band na Pearl Jam zelf.

Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk en de laatste jaren zijn dan ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live-ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen.