Neptunia'24 domineert in eigen bad

Sneek - De waterpoloheren van Neptunia’24 uit Sneek hebben ook de tweede wedstrijd overtuigend naar zich toe getrokken. In eigen bad waren de Snekers vanaf minuut-één heer en meester tegen subtopper VKC’03 uit Tubbergen.

Neptunia kende net als vorige week een vliegende start. Waar vorige week de verdediging al zeer solide bleek, was zaterdag de aanvalsdrang om door een ringetje te halen. De ploeg van trainer Peter van Leeningen kwam snel op voorsprong en bouwde deze gestaag uit.

Met VKC’03 werden de punten in de afgelopen seizoenen dikwijls gedeeld maar dit weekend viel er voor de Tukkers weinig eer te behalen. De ploeg was simpelweg niet bij machte om het Neptunia’24 ook maar enigszins lastig te maken.

Pas in de vierde en laatste periode lieten de Snekers de teugels ietwat vieren, maar veel gevaar leverde dit niet meer op. Voor de tweede maal op rij een uitstekende overwinning: 16-5.

Komend weekend wacht de eerste serieuze test, uit tegen De Kikker in Emmen.

Doelpunten Neptunia’24: Sander van der Molen(5x), Rutger van Leeningen(4x), Arjen van Leeningen(3x), Dennis van der Veldt(2x), Wessel Westra en Rick Lunter(beiden 1x).