Tweede Flower Power Markt in Oudega

Sneek - Flower Power heeft voor zondag 16 oktober voor de tweede maal dit jaar de Flower Power Markt in Oudega op poten gezet met lezingen en workshops over (h)eerlijk lokaal biologisch eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, zelf(voorzienend) aan de slag en creatieve & kleurrijke levensstijl. De Flower Power Markt is It Joo van 10.00 tot 17.00 uur.

De markt biedt, naast een groot aantal marktkramen, een uitgebreid programma voor jong en oud. Zo kunnen bezoekers een kruidenwandeling maken, leren aarden, werken met orakel kaarten, de volle maan vieren, mindfulness beoefenen, hun tenen laten lezen, kennismaken met permacultuur,  zaden, planten, kleding en boeken ruilen, creatief aan de slag, en genieten van de sfeer onder het genot van biologische kruidenthee & koffie en muziek uit de Flower Power tijd.

Standhouders en andere medewerkers komen uit alle delen van Friesland en zelfs uit de Groningen, daarmee is het geen lokaal evenement maar een evenement dat voor geheel Friesland interessant is.  De vorige editie van 6 maart was volgens de initiatiefnemers een groot succes en werd druk bezocht door publiek vanuit geheel Friesland.