Nietstilzitten gast bij De Heus en mastmaker Van der Meer

SNEEK - Nietstilzitten biedt een groep werkzoekenden op 7 december de mogelijkheid kennis te maken met De Heus Voeders in Sneek. Tijdens deze nieuwe editie van Nietstilzitten in Bedrijf wordt eveneens een bezoek gebracht aan de gebroeders Van der Meer die masten en zwaarden maken voor skûtsjes en andere traditionele zeilschepen.

Nietstilzitten is het activiteitenplatform voor werkzoekenden in Zuidwest Friesland. Een van de activiteiten is het organiseren van bedrijfsbezoeken en tegelijkertijd fysiek actief bezig te zijn. Deze keer staat De Heus Voeders op het programma. De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting is de onderneming doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. Het bedrijf heeft 600 medewerkers in Nederland, verdeeld over negen vestigingen.
Nietstilzitten biedt een beperkte groep werkzoekenden de gelegenheid om nader kennis te maken met dit bedrijf op 7 december. De groep verzamelt om 13.00 uur en brengt dan eerst een bezoek aan de gebroeders Van der Meer. Daarna fietsen we door naar De Heus voor een rondleiding door het bedrijf.
Werkzoekenden kunnen zich aanmelden voor deze activiteit via www.nietstilzitten.nl. Verdere informatie volgt dan per email.