Podiumplaatsen karateka's Sneek

Zoetermeer - Het karateteam van Sportclub F en F The Inner Way uit Sneek heeft diverse podiumplaatsen gescoord op de 24e editie van de Day of the Youth and Beginners in Sporthal de Veur in Zoetermeer. Het toernooi werd georganiseerd door Sportschool Da Graca en stond onder auspicien van de International Federation of Karate (IFK red.).

Sneker Milan Herrewijn nam deel in de categorie jongen 14/15 jaar en behaalde de eerste plaats. Tweede plaatsen waren er voor Jun Yi Kunst uit Sint Nicolaasga, Elahe Pasdarpourghysari, Jurre Glashouwer en Fabian van der Kooij uit Sneek. Ook Alan Eladami van F en F Kyokushin dojo Joure en Nora van der Bij van F en F Kyokushin dojo Leeuwarden pakten zilver.
Kyan de Vries van F en F Kyokushin dojo Franeker debuteerde internationaal met een mooie derde plaats. Clubmaatje Aaron behaalde helaas geen eremetaal maar werd niet onverdienstelijk vierde. Evie van der Burgh van F en F Kyokushin dojo Leeuwarden behaalde brons in de categorie meisjes 10/11 jaar. Jelle van Ee van F en F Kyokushin dojo Joure pakte brons in de categorie jongen 12/13 jaar.  
Aan deze 24e editie van de Day of the Youth en Beginners namen ruim 220 karateka's deel uit binnen-, en buitenland afkomstig van ruim 30 verschillende dojo's.