Boksteam slaat van zich af

Zwaagwesteinde - Het zeskoppige boksteam van Sportclub F en F The Inner Way heeft zaterdag 8 april mooie sportieve successen behaald op het Friese Strijders boksgala. Het team werd begeleid door assistent-coach Bart Faber van Sportclub F en F The Inner Way en gelegenheidscoach Yvonne van der Ley.

Snekers Daan Groen en Chris Remerij maakten hun debuut in de S-klasse. Beide heren boksten mooie technische partijen. Daan sloot zijn partij tegen Manuel Klisdonk van de Zwolse boksclub af op winst. Chris verloor helaas op split decision van Ilie Beniamin Stativa van Boksschool de Wâldhoek.
Middengewicht Anton Huisman kwam eveneens uit in de S-klasse en wist zijn match tegen Erik Jan Braam van BV Assen op zijn naam te zetten. Datzelfde gold van lichtzwaargewicht Simme Osinga uit Balk die op zijn beurt Jafeth de Keijzer overklaste. Haye Soepboer bokste een demo partij tegen Yair Molenaar van Boksschool de Wâldhoek. Haye's broer Ferenc bokste zijn eerste A-klasse partij tegen de ervaren en acht kilo zwaardere Jilles Bijlstra eveneens van Boksschool de Wâldhoek en sloot deze harde partij af op winst. Boksteam F en F The Inner Way bedankt Yvonne voor de prima begeleiding en ondersteuning.