Rijschoolhouder Marcel Wolthuizen in RTL4-programma

Sneek - Autorijschool Marcel Wolthuizen in Sneek is in de race voor de titel beste rijschool van Nederland, onderdeel van een televisievlogprogramma van RTL4.

Gisteren was de eerste uitzending van het programma De beste van Nederland. Deze week is het programma te zien op zaterdag om 11:55 uur en op maandag 15:30 uur. Marcel Wolthuizen heeft voor de competitie een vlog gemaakt, waarin de Waterpoort en andere delen van Sneek zijn te zien. Via de facebookpagina van Marcel Wolthuizen wordt veel gedeeld. Belangrijk want er moet op hem gestemd worden wil hij in aanmerking komen voor de uitverkiezing. de kijker bepaalt wie de beste is.
 Marcel Wolthuizen is trots op zijn rijschool hij doet het met passie. Hij is in 1994 begonnen toen hij 20 jaar jong was. de Sneker rijschoolhouder ziet het niet als een wedstrijd maar vindt het een eer dat ze hem hebben gevraagd: ,,Het is super leuk wanneer via Facebook ziet dat iedereen zo enthousiast is. Vele (ex)leerlingen/ vrienden/ kennissen en familie die massaal stemmen en delen."