Werkzoekenden maken kennis met Startpunt Ondernemers

Sneek - Nietstilzitten biedt werkzoekenden woensdag 20 september de gelegenheid kennis te maken met het Startpunt Ondernemers. Dit is een nieuw initiatief van de gemeente Súdwest-Fryslân en MiXL, dat ondersteuning en workshops biedt aan startende ondernemers en mensen die zich oriënteren op een toekomst als zelfstandig ondernemer.

Hoewel het goed gaat met de economie, is het lang niet voor alle werkzoekenden gemakkelijk om een nieuwe baan te vinden. Zelfstandig ondernemerschap kan voor sommigen een mogelijkheid zijn om een inkomen te verwerven. Het Startpunt Ondernemers kan werkzoekenden helpen om te ontdekken of het ondernemerschap iets voor hen is en hen helpen bij de eerste stappen op weg daarnaar toe.

Voor werkzoekenden is het interessant om nader kennis te maken met het Startpunt Ondernemers en de ondersteuning die het kan bieden. Daarom organiseert Nietstilzitten, het platform voor werkzoekenden in Zuidwest Friesland, een kennismakingsbijeenkomst. Deze vindt plaats bij MiXL aan het Martiniplein (naast de Rabobank) op woensdag 20 september om 14 uur. Projectleider Helga Krist en eigenaar van MiXL Judith Otto lichten dan de diverse activiteiten van het Startpunt Ondernemers toe. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.nietstilzitten.nl