Nietstilzitten laat werkzoekenden kennismaken met Grandma’s Recipe

Sneek - Nietstilzitten brengt woensdag 1 november met een beperkt aantal werkzoekenden een bedrijfsbezoek aan Grandma’s Recipe. Vanuit de nieuwe locatie op industrieterrein De Hemmen levert Grandma’s Recipe gezonde biologische producten en maaltijden aan bedrijven en, sinds kort, particulieren.

Grandma’s Recipe is een online eetwinkel, een vernieuwend concept dat in feite een combinatie is van een restaurant en een supermarkt. Gezonde en makkelijke maaltijden worden thuis of op het werk bezorgd. Dat gebeurt op een maatschappelijk verantwoorde manier. Grandma’s Recipe werkt zoveel mogelijk met biologische producten van lokale leveranciers. Ook productie en bezorging gebeurt op een milieuvriendelijke manier.

Vanuit die maatschappelijke verantwoordelijkheid wil eigenaar Sent-Jaap Bron ook graag een kans op werk bieden aan mensen die nu geen baan hebben. Omdat hij sinds kort ook maaltijden levert aan particulieren is hij op zoek naar enkele nieuwe medewerkers voor het bereiden en bezorgen van maaltijden.

Voor werkzoekenden is het bedrijfsbezoek op woensdagmiddag 1 november een ideale mogelijkheid om kennis te maken met dit jonge bedrijf en daarna eventueel te solliciteren. Omdat het goed is ook fysiek actief bezig te zijn en om onderling te netwerken, start het bedrijfsbezoek bij het station in Sneek, waarna de deelnemers wandelend naar Grandma’s Recipe gaan. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden voor deze activiteit via www.nietstilzitten.nl. Verdere informatie volgt dan per email.