Kennismakingscursussen T'ai Chi in IJlst en Ysbrechtum

Sneek - SNEEK - Sportclub F en F The Inner Way organiseert van 30 oktober en 1 november twee vijfweekse kennismakingscursussen T'ai Chi in IJlst en Ysbrechtum. 

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die heilzaam is voor lichaam en geest. Het hoofddoel is het versterken en versoepelen van het lichaam aan de hand van staande oefeningen en cirkelvormige bewegingen. Deelnemers aan de cursus T'ai Chi ervaren een ruimer inzicht in hoe je zelf een positieve prikkel kunt geven aan zowel lichamelijk als geestelijk welbevinden. Het geheel zal uw geest ontspannen en versterken, de concentratie vergroten en een positief effect op uw gezondheid hebben.
 
In de periode van 5 weken kunnen belangstellenden kennismaken met T'ai Chi Quan. Hierbij wordt gezocht naar een goede lichaamshouding en het vinden van een alerte ontspanning. De cursus is prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem of haar past.
De lessen in IJlst vinden plaats op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur bij Perron2, Ylostinslaan 1 op 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november 2017. De lessen in Ysbrechtum zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in de Epemaskoalle, op 1, 8, 15, 22 en 29 november 2017.