Morgen open dag Popkelder Sneek

Sneek - De Popkelder Sneek houdt morgen, zaterdag 28 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur, een open dag in het pand aan de Havenstraat 7a in Sneek,

In het geluiddichte gebouw achter de Oude Koemarkt geven diverse Popkelderbands acte de présence. Daarnaast is er ruimte voor experimenteren en spontane sessies van muzikanten. Het belooft een interessante middag te worden voor (aspirant) muzikanten, bands, muziekverenigingen en muziekleraren die kennis willen maken met de mogelijkheden in de Popkelder Sneek. Belangstellenden kunnen de oefenruimtes bekijken en een praatje maken met muzikanten en/of andere bezoekers.  In de gezellige ontmoetingsruimte  is koffie/thee en fris.

De Popkelder is nu anderhalf jaar operationeel. Wekelijks oefenen circa tien bands in de Popkelder, variërend van metal/pop tot singer-songwriter.

Er is nog ruimte voor meer bands. Stuur een mail naar  stichtingpopkeldersneek@gmail.com en dan neemt een van de vrijwilligers contact op. Meer informatie over Popkelder Sneek, ook over de aantrekkelijke tarieven, is te lezen op www.popkeldersneek.org.