Stembus Top2000 5 december in Ysbrechtum

Ysbrechtum - De stembus van de Top2000 komt naar Ysbrechtum. Op 5 december kunnen belangstellenden daar liedjes nomineren die vanaf tweede kerstdag tot en met oudjaarsdag worden uitgezonden op @NPORadio2.

Tussen 18.00 en 22.00 uur kunnen de nummer worden genomineerd, die vanaf tweede kerstdag tot en met oudjaarsdag worden uitgezonden op NPO Radio 2.
Daarmee is gehoor gegeven aan de oproep van de uit Ysbrechtum afkomstige Jantine Nauta, die de stembus graag naar ‘haar’ dorp zag komen. DJ Stefan Stasse ‘adopteerde’ de lobby voor Ysbrechtum en liet Nauta een aantal avonden hard werken op de radio om de stembus te lokken. Het harde werken werd beloond en nu steken de dorpsbewoners gezamenlijk de handen uit de mouwen om er een mooi feest van te maken op 5 december.  Het dorpshuis wordt omgetoverd tot Top2000 café. Er is snert en glühwein, vuurkorven en natuurlijk de stembus zelf en de DJ’s van radio2, die een speciale Sinterklaasuitzending verzorgen live vanaf het dorpshuisplein in Ysbrechtum.