Winterfarm in Hemelum

HEMELUM - De Flinkefarm in Hemelum houdt op 9 en 10 december een winters winkelweekend.

Het weiland achter de Flinkefarm wordt omgetoverd tot een minidorp met tenten. In en rondom deze tenten komt live muziek, zijn heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar en zijn verrassende workshops voor jong en oud. In totaal 55 stands zijn geselecteerd verbonden met houten vlondervloeren.

De deelnemers staan verspreid rond de nieuwe antieke druivenkas in pagodetenten, eigen pop-up winkels en diverse mobiele foodtrucks. In het midden is een grote ruimte ingericht als foodplein met live muziek. De catering tijdens beide dagen is vers en ambachtelijk en zal worden verzorgt door onder andere Vitamine Bo met gezonde wintersoepen en smoothies, De Mallemok uit Sloten verkoopt de kerstrollade en er worden poffertjes gebakken voor de kleine gasten.

Voor jong en oud zijn er diverse workshops: wat te denken van wijn proeven met Salt & Zucchero. Of liever iets creatiefs zoals een workshop Handletteren gegeven door BD design. Ypies knusse en warme Pipowagen is twee dagen lang een gezellig onderkomen voor de kleintjes. Freddy, de Barista van Coffee Central laat zien hoe je zelf een mooi hartje kunt maken in je cappuccino schuim.

Voor de optimale sfeer zijn is er voor beide dagen een line-up met diverse singer-songwriters. Zo start zaterdagochtend Scott & Young en verzorgt Tess & Her Highway Patrol het slotoptreden zondagmiddag.

De openingstijden voor beide dagen zijn van 11.00uur tot 18.00uur.