Kerstcircus Sander & Friends

SNEEK - e voorstelling van 2017-2018 belooft een feestelijke en sfeervolle show te worden met verrassende acts uit binnen- en buitenland. Sierlijke acrobatiek, sensationele ontsnappingskunsten, betoverende goocheltrucs en spetterende jongleer- en diabolokunsten.

Clown Sander zorgt met zijn hilarische buikspreekpoppen en komische acts voor de sprankelende humor. Dit jaar vormt de komst van een heel groot 'dier' naar het Circus de rode draad van het Circussprookje.

Het verwarmde tentencomplex van Kerstcircus Sander & Friends staat van 25 tot en met 30 december in Sneek op het parkeerterrein aan de Oppenhuizerweg. In de eerste week van januari verplaatst het circus zich naar het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Dagelijks zijn er twee shows om 12.30 en 15.30 uur. Met uitzondering van zaterdag 30 december om 11 en 14 uur. Op 27 december zijn er geen shows.

Kaartverkoop loopt via www.circussalto.nl met 2,50 euro internetkorting en vanaf 30 minuten voor aanvang aan de circuskassa.

Na afloop van de voorstelling van 15.30 uur is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij het smakelijke Circuspannenkoekenfeest. Kerstcircus Sander & Friends is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Kerstcircussen van Nederland met steeds meer belangstelling vanuit heel Friesland en daarbuiten.