Kerstconcert Concordia en Signalen

IJLST - oncordia staat al weer ruim drie jaar onder leiding van Paulus de Jong en heeft met deze gedreven, deskundig en enthousiaste dirigent al diverse muzikale successen behaald.

De Jong heeft met de muzikanten van Concordia een prachtig programma ingestudeerd, met uiteraard samenzang, diverse composities waarin de bekende kerstliederen en melodieën zijn verwerkt, zoals The Wonder of Christmas, Christmas Surprise, White Christmas en vele andere bekende melodieën. Bovendien zal het prachtige en aansprekende werk “Variations on Laudate Dominum” worden uitgevoerd. Een bekende compositie van de Engelse componist Edward Gregson.

Aan dit kerstconcert wordt dit jaar dus medewerking verleend door een groot deel van het bekende Gospelkoor Signalen uit Sneek. Dit enthousiaste koor is bekend van haar vele optredens in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Speciaal voor de Kerst gaat een deel van dit koor optreden onder de naam De Poinsettia’s, oftewel De Kerststerren.

Uiteraard is ook hun programma geheel afgestemd op de kerst, met oude en vertrouwde kerstliederen, zoals Away in a Manger, Stille Nacht, Ding Dong Merrily on High,m Deck the Halls, en vele anderen.