ABD ‘Renault Dealer of the Year’

Sneek - Renault, met een vestiging in Sneek,  is in 2017 voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. De prestigieuze titel is opnieuw te danken aan de uitmuntende scores voor klanttevredenheid en de kwaliteit van de service en aftersalesactiviteiten.

Dat ABD is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2017’ komt niet als een verrassing. Het bedrijf won deze belangrijke prijs al drie keer eerder en is door Renault Nederland ook al vijfmaal onderscheiden met de Global Quality Award voor de beste servicekwaliteit.

Bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’ draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van sales, aftersales en kwaliteit. ABD stond heel 2017 bovenaan en behaalde de hoogste score op twee van de zeven beoordelingscriteria. De scores op de overige criteria deden daar nauwelijks voor onder. ABD hield met een eindscore van 78,8 punten Renault-dealer op de tweede plek achter zich met overtuigende 8.8 punten voorsprong. ABD ontving ook de hoogste score voor klanttevredenheid voor Renault After Sales met een score van 79,6.

Sinds de oprichting in 1975 is ABD Renault voortdurend gegroeid. De dealer heeft naast die in Sneek vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen en Leeuwarden.

Op de foto Wybe Kooistra en Gerry Okkema (midden), directie Renault ABD, winnaar van de Renault Dealer of the Year 2017-verkiezing, ontvangen de eerste prijs uit handen van Jean-Paul Renaux (l.), General Manager Benelux en Bruno Hohmann (r.), Country Operations Director Netherlands.