Voor tientje in Theater

SNEEK - ‘Shock’ is een spannende thrillermusical. Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. ‘Shock’ wordt gemaakt door het team van de thrillermusical ‘Vals’ en ‘BOY 7 Live on stage’. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

Voordat de voorstelling begint vrijdag op 19.30 uur is er bij ‘Shock’ een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek.

Roald Dahl’s klassieker De Reuzenperzik is zaterdag 14.30 uur voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters. Het is een muzikale en avontuurlijke familievoorstelling (7+), ontroerend en grappig, fantasierijk en spannend. Een ode aan de verbeelding voor jong en oud. Alles wat je wil, dat kan je, als je er maar in gelooft.

Duo à la Carte speelt tijdens Topzondag met koffiegeur zondag vanaf 11.30 uur in de Noorderkerkzaal. Geschikt voor iedereen en elke leeftijd, aldus de aankondiging.

Emanuele Angeletti en andere zijn zondagmiddag vanaf 14.30 in het Theater Sneek met Macca The Concert. Bijna vijftig jaar muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeert de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story. Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’.

Woensdag 20.15 uur het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, de hotspot voor hedendaagse dans. Deze jubileumeditie van het Hollnd Dance Festival sprankelt met hoogtepunten en repertoire van internationale topchoreografen, waaronder Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

De cabaretvoorstelling Pesetas van Van der Laan & Woe donderdag 25 januari is uitverkocht.