Familievoorstelling Aadje Piraatje in balk

Lemmer - In Balk wordt zondagmiddag 28 januari vanaf 15.30 de interactieve vrolijke familievoorstelling ’Aadje Piraatje viert feest’ opgevoerd.

’Aadje Piraatje viert feest’ is een spannende voorstelling vol muziek naar de populaire jeugdboekenreeks Aadje Piraatje van Marjet Huiberts en illustrator Sieb Posthuma. Theaterduizendpoot Ton Meijer excelleert in de voorstelling.

In “Aadje Piraatje viert feest” komt een piratenschip in de sneeuw terecht. De kou is iets waar de piraten niet aan gewend zijn, maar voor Aadje is het een paradijs waar hij sneeuwpoppen maakt en met een paar zelfgemaakte ski's van de bergen afglijdt. De thema's die in “Aadje Piraatje viert feest” voorbij komen zijn herkenbaar voor ouders en kinderen, zo ook “Tand”, een verhaal waarin Aadje een melk tand inruilt voor een grote mensentand, en dit gebeurt op een wel heel speciale manier.

Ook wordt de verjaardag van Aadje gevierd maar eerst komt het schip in een storm terecht en beleven ze een groot avontuur.

Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films , TV-series en toneelstukken. Hij heeft een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag. Je mag na de voorstelling ook nog op de foto met Aadje.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Schildersbedrijf Klijnsma, van Swinderenstraat 44 te Balk en bij aanvang van de voorstelling aan de zaal. Tevens zijn de toegangskaarten te bestellen via nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl.