Nietstilzitten Café

SNEEK - LinkedIn staat maandagmiddag 5 februari centraal tijdens van is het Nietstilzitten Café voor alle werkzoekenden van 14.00 tot 16.00 uur in de Sneker bibliotheek.

Initiatiefnemer Anton van Dijk verzorgt een introductie van dit zakelijke netwerk. Een week later kunnen werkzoekenden met individuele begeleiding zelf aan de slag met LinkedIn.

Volgens Van Dijk zou elke werkzoekende een LinkedIn profiel moeten hebben. ,,Netwerken is en blijft heel belangrijk om een baan te vinden, zeker voor mensen die het wat moeilijker hebben op de arbeidsmarkt, zoals ouderen. Veel mensen vinden netwerken lastig en kunnen een hulpmiddel als LinkedIn heel goed gebruiken."

In zijn presentatie laat Van Dijk een aantal onderdelen van LinkedIn zien en vertelt wat je daar als werkzoekende mee kunt.

Op 12 februari is er dan de mogelijkheid om daadwerkelijk aan de slag te gaan met LinkedIn met hulp van ervaren gebruikers. De workshops zijn gratis toegankelijk voor werkzoekenden.

Vooraf aanmelden via de website www.nietstilzitten.nl wordt wel op prijs gest eld. Ook mensen die wel vertrouwd zijn met LinkedIn worden van harte uitgenodigd om naar het café te komen en hun kennis met anderen te delen.