ONS kan lang mee met nummer twee Jong Almere

Almere - ALMERE ONS Sneek was vanmiddag dichtbij een puntje in het uitduel tegen Jong Almere City FC. Maar de derde divisionist uit Sneek kreeg in de slotfase het deksel op de neus bij de nummer twee van de ranglijst: 4-2.

De start was hoopvol voor ONS toen Ale de Boer zijn ploeg na tien minuten op voorsprong zette met een ouderwetse poeier. De thuisploeg verwerkte de tik snel en boog nog voor de thee, dankzij twee doelpunten van Nicky van Hilten, de achterstand om in een voorsprong.

Nieuwkomer Samir Merraki, die het in de eerste helft al eens van een meter of veertig probeerde, bracht met zijn eerste treffer in het oranje de ploeg uti Sneek zeven minuten na rust weer langszij. 

Daarna schroefde de thuisploeg de druk op. Nadat paal en lat eerder doelman Barry Ditewig hielpen, ging ONS in de  77ste minuut toch door de knieën. Khalid Tadmine scorde.

Nadat Rein Weremeus Buning en Curty Gonzales prima kansen kregen op de gelijkmaker besliste Almere het duel in de extra tijd na het tweede doelpunt van Tadmine.

.