JB’s Rockin’ Glasses live in Stadsherberg IJlst

IJlst - IJLST JB’s Rockin’ Glasses treedt zaterdag 10 februari vanaf 20.00 uur op in de Stadsherberg in IJlst. Deze enthousiaste club muzikanten wordt geleid door Jeroen Booy. Hij speelde tientallen jaren als drummer in the Scene en was daarvoor tieneridool als lid van Roberto Jacketti en the Scooters.

Oktober 2016 ging in ’t Honk in IJlst de eerste Jeroen Booy-rockschool van start. Jeroen smeedde 20 enthousiaste senior-muzikanten (van 45 tot 75 jaar) tot een hechte sociale en muzikale eenheid. De band werd omgedoopt tot JB’s Rockin’ Glasses. Inmiddels hebben de Glasses tientallen optredens op hun naam staan en is er ook een Rockschool in Harlingen opgestart.

Na een succesvol debuut in de Stadsherberg IJlst in februari 2017 staat de IJlster band wederom in hun ‘stamkroeg’. Ze presenteren het nieuwe repertoire.

JB’s Rockin’ Glasses speelt een gevarieerde muziekmix uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Nummers van David Bowie, Herman Brood, van Halen, B52’2, Stevie Wonder, Chubby Checker, Het Goede Doel, Amy Winehouse  (uiteraard) the Scene en vele anderen. Lekker stevig en vol overgave gespeeld door de bassisten, gitaristen, blazers, toetsenist en drummer (m/v).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 10 februari (vanaf ± 20.00 uur) speelt de band van de Jeroen Booy Rockschool IJlst, JB’s Rockin’ Glasses, in de Stadsherberg in IJlst. Deze enthousiaste club muzikanten wordt geleid door Jeroen Booy. Hij speelde tientallen jaren als drummer in the Scene en was daarvoor tieneridool als lid van Roberto Jacketti en the Scooters.

 

Oktober 2016 ging in ’t Honk in IJlst de eerste Jeroen Booy-rockschool van start. Jeroen smeedde 20 enthousiaste senior-muzikanten (van 45 tot 75 jaar) tot een hechte sociale en muzikale eenheid. De band werd, naar aanleiding van een artikel in de Leeuwarder Courant, omgedoopt tot JB’s Rockin’ Glasses. Inmiddels hebben de Glasses tientallen optredens op hun naam staan en is er ook een Rockschool in Harlingen opgestart.

 

Na een succesvol debuut in de Stadsherberg IJlst in februari 2017 staat de IJlster band wederom in hun ‘stamkroeg’. Ze presenteren het nieuwe repertoire. JB’s Rockin’ Glasses speelt een gevarieerde muziekmix uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Nummers van David Bowie, Herman Brood, van Halen, B52’2, Stevie Wonder, Chubby Checker, Het Goede Doel, Amy Winehouse  (uiteraard) the Scene en vele anderen. Lekker stevig en vol overgave gespeeld door de bassisten, gitaristen, blazers, toetsenist en drummer (m/v).